Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Nαπολεών Με Ταλαγάνι Και Ντομάτα Σε Φύλλο Κρούστας!

Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά


Υλικά για 1 ναπολεών:
1 φύλλα κρούστας
2 φέτες ταλαγάνι (1 δαχτυλάκι η κάθε μια)
6 ροδέλες ντομάτα
4 φέτες μπέικον
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Διπλώνουμε το φύλλο στα 2, το λαδώνουμε λίγο και έπειτα το διπλώνουμε στα 4. Κόβουμε 3 ίσα τετράγωνα κομμάτια και τα ψήνουμε στο φούρνο για 10- 15 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά.
Ψήνουμε 5 λεπτά από κάθε πλευρά το ταλαγάνι σε δυνατή φωτιά, σε αντικολλητικό τηγάνι ή στο φούρνο. Σοτάρουμε το μπέικον να γίνει τραγανό και κόβουμε και τις ροδέλες από την ντομάτα.
Αφού έχουμε έτοιμα όλα τα υλικά μας , στήνουμε ώς εξής: Bάζουμε κάτω το ένα κομμάτι από το φύλλο κρούστας, από πάνω την μία φέτα τυριού, 2 φέτες ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και 2 φέτες μπέικον. Κλείνουμε με το δεύτερο κομμάτι φύλλο. Ξανακάνουμε την ίδια διαδικασία, βάζουμε την δεύτερη φέτα τυριού, 2 φέτες ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και 2 φέτες μπέικον. Τέλος κλείνουμε με το τρίτο κομμάτι φύλλου.

Σημείωση:
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το ταλαγάνι με χαλούμι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου