Χρόνος
Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος
Μαγειρέματος: 11-12 λεπτά
Υλικά για 4
άτομα:
500 γρ.
ζυμαρικά της αρεσκείας μας (πέννες, φιογκάκια, σπαγγέτι, βίδες)
3 τόνοι
(περίπου 500γρ.)
1/2 κόκκινη πιπεριά
1/2 πράσινη
πιπεριά
1/2 κίτρινη
πιπεριά
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 μεγάλη
ντομάτα
2 μικρά
αγγουράκια
1/2 ματσάκι
άνηθο
120 γρ.
μαγιονέζα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα
ζυμαρικά μας και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Κόβουμε τις πιπεριές ζουλιέν,
το κρεμμυδάκι σε φέτες και τον άνηθο ψιλοκομμένο. Κόβουμε την ντομάτα και τα
αγγουράκια σε πολύ μικρά καρεδάκια. Σε
ένα μπολ βάζουμε τα ζυμαρικά μας, τα λαχανικά, τον τόνο και προσθέτουμε αλάτι,
πιπέρι και την μαγιονέζα. Ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν όλα. Σερβίρουμε
με φρεσκοτριμμένο πιπεράκι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου