Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Υλικά:
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης
3-4 φέτες παριζάκι κομμένο σε λωρίδες
80 γρ. φέτα κομμένο σε μπαστουνάκια
3-4 ροδέλες ντομάτα κομμένες στη μέση
λίγο ελαιόλαδο
1 πρέζα ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Υλικά:
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης
3-4 φέτες παριζάκι κομμένο σε λωρίδες
80 γρ. φέτα κομμένο σε μπαστουνάκια
3-4 ροδέλες ντομάτα κομμένες στη μέση
λίγο ελαιόλαδο
1 πρέζα ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κουλούρι στην μέση. Παίρνουμε το κάτω μέρος, πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο και ρίγανη και το γεμίζουμε στρώση-στρώση. Πρώτα βάζουμε το παριζάκι, μετά την φέτα και τέλος την ντοματούλα μας. Αλατωπιπερώνουμε και κλείνουμε με το πάνω μέρος από το κουλούρι. Μπορούμε να το σερβίρουμε για πρωινό ή σνάκ κατά την διάρκεια της μέρας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου