Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 80 λεπτά
Υλικά για 6 μερίδες:
1 κιλό βακαλάος φιλέτο ή ολόκληρο
4 μεγάλες πατάτες
4 καρότα
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
4 φυλλαράκια σέλινο
1 λεμόνι σε φέτες
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
Εκτέλεση
Χρόνος Ψησίματος: 80 λεπτά
1 κιλό βακαλάος φιλέτο ή ολόκληρο
4 μεγάλες πατάτες
4 καρότα
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
4 φυλλαράκια σέλινο
1 λεμόνι σε φέτες
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
Εκτέλεση
Πλένουμε το ψάρι και τα λαχανικά μας. Κόβουμε τα λαχανικά σε μεγάλα καρεδάκια ή σε μπαστουνάκια. Απλώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλα, βάζουμε πάνω το ψάρι και δίπλα λαχανικά μας. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις φέτες από το λεμόνι και τα φύλλα από το σέλινο. Κλείνουμε καλά και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 80 λεπτά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου