Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Μανιτάρια Αλα Κρέμ Με Κονιάκ!

Χρόνος Μαγειρέματος: 15-20 λεπτά


Υλικά:
400 γρ. μανιτάρια σαμπινιόν 
350 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
1/2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
2 σφηνάκια κονιάκ
4-5 κ.σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο να κάψει. Ρίχνουμε τα μανιτάρια να σοταριστούν καλά, προσθέτουμε το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και σβήνουμε με κονιάκ. Αφήνουμε να εξατμιστεί και ρίχνουμε μέσα την κρέμα γάλακτος. Βράζουμε μέχρι να δέσει η κρέμα με τα μανιτάρια και σβήνουμε την φωτιά. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου