Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 35-40 λεπτά
Υλικά για 5 μερίδες:
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
10 φέτες προσούτο
10 φέτες κασέρι
250 γρ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1/3 κ. γλ. πάπρικα γλυκιά
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε τα φιλετάκια σε 10 ίσα κομμάτια. Αφήνουμε να στραγγίσουν, αλατοπιπερώνουμε και στην συνέχεια τα σοτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Αφαιρούμε από το τηγάνι, παίρνουμε ένα-ένα φιλέτο, βάζουμε πάνω το κασέρι και τυλίγουμε με μία φέτα προσούτο. Κάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φιλέτα μας και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ, το ένα δίπλα στο άλλο. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος, πασπαλίζουμε με πάπρικα και τυρί τριμμένο. Ψήνουμε για 30 λεπτά στο φούρνο.Αν χρειαστεί σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου