Χρόνος Προετοιμασία: 10 λεπτά
Υλικά για 1 ντάκο:
1 κάφκαλο (παξιμάδι)
1 ντομάτα τριμμένη
100 γρ. φέτα
1/3 κρεμμυδάκι φρέσκο
3-4 κ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
Εκτέλεση
Βρέχουμε λίγο το παξιμάδι μας. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, την ντομάτα , αλάτι πιπέρι. Σπάμε την φέτα με τα χέρια μας πάνω από την ντομάτα, ψιλοκόβουμε και φρέσκο κρεμμυδάκι και προσθέτουμε από πάνω. Τέλος ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με ριγανίτσα.
Σημείωση:
Αν θέλουμε ο ντάκος μας να είναι τραγανός δεν βρέχουμε το παξιμάδι. Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε ελιές και αντί για φέτα, ανθότυρο.


0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου