Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 20-30 λεπτά
Υλικά:
500 γρ. ζυμαρικά (σέλινο,πέννες)
10 φέτες γαλοπούλα
5 φέτες μπέικον
350 γρ. κρέμα γάλακτος
3 κ. σ. βούτυρο
250 γρ. τυρί τριμμένο ρεγκάτο
100 γρ. κασέρι
Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό.
Σοτάρουμε τη γαλοπούλα και το μπέικον, τα οποία έχουμε
κόψει μικρά καρέ
προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά μας σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με βούτυρο. Ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα, πασπαλίζουμε με τα τυριά και ανακατεύουμε καλά. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20-30 λεπτά μέχρι να γκραντιναριστούν.
Σημείωση:
Δεν βράζουμε πολύ τα μακαρόνια μας, γιατί πρέπει να κρατάνε πριν τα ρίξουμε στο ταψί.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου