Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 20 λεπτά
Υλικά για 4 σουβλάκια:
4 πίτες
6 κ.σ. ελαιόλαδο
480 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
1/2 κ. γλ γλυκιά πάπρικα
1 μεγάλη ντομάτα
10 φύλλα μαρούλι
100 γρ. μαγιονέζα
20 γρ. κέτσαπ
2ο γρ. μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε, κόβουμε σε μπουκίτσες και στραγγίζουμε καλά το φιλέτο. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, πάπρικα και ανακατεύουμε. Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για 15-20 λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί αλλά να μείνει ζουμερό το κοτόπουλο. Τηγανίζουμε τις πιτούλες αλείφοντας ελαιόλαδο και προσθέτοντας αλάτι.
Πλένουμε, ψιλοκόβουμε το μαρούλι και τις ντομάτες και φτιάχνουμε την σάλτσα, ενώνοντας όλα τα υλικά μας. Ανακατεύουμε με την σάλτσα με τα λαχανικά και αλατοπιπερώνουμε. Χρησιμοποιούμε αλουμινόχαρτο για να τυλίξουμε τα σουβλάκια μας. Παίρνουμε κάθε πίτα βάζουμε σαλάτα με σως και από πάνω το φιλέτο.Τυλίγουμε προσεκτικά και σερβίρουμε.
Σημείωση:
Μπορούμε να περάσουμε το φιλέτο σε καλαμάκια και να το ψήσουμε ακόμα και σε σχάρα ή στο φούρνο.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου