Χρόνος Βρασμού: 8 λεπτά
Υλικά:
1 κιλό γαρίδες No 2
1 κρεμμύδι
2 φύλλα άνηθος
1 μεγάλο λεμόνι
150 γρ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. μουστάρδα
3-4 κόκκους κόκκινο πιπέρι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε νερό σε μια κατσαρόλα να βράσει καλά. Ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι και τον άνηθο. προσθέτουμε τις γαρίδες και αφήνουμε να βράσουν. Μόλις είναι έτοιμες και κοκκινίσουν τις αφαιρούμε με μια τρυπητή κουτάλα.
Χτυπάμε στο μπλέντερ το λάδι, το χυμό λεμονιού, το πιπέρι, το αλάτι, την μουστάρδα και τους κόκκους κόκκινου πιπεριού. Τοποθετούμε τις γαρίδες σε μια πιατέλα και περιχύνουμε με την σάλτσα μας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου