Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Χταπόδι Ριγανάτο!

Χρόνος προετοιμασίας: 40-50 λεπτά
Χρόνος Τηγανίσματος: 3-4 λεπτά



Υλικά:
1 και 1/2 κιλό χταπόδι
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1/2 φλ. τσαγιού λευκό κρασί
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χταπόδι με λίγο κρασί ή ξύδι και το αφήνουμε μέχρι να μαλακώσει και να πιεί τα υγρά του. Στη συνέχεια το κόβουμε σε μεγάλες μπουκιές.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λάδι να ζεσταθεί λίγο και ρίχνουμε το χταπόδι. προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και σβήνουμε με κρασί. Ρίχνουμε ρίγανη και σερβίρουμε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου