Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Υλικά για 5
μερίδες:
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2 ντομάτες τριμμένες
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1/2 φλ. τσαγιού κρασί
2 μπαχάρια
1 κ. σούπας πελτέ
1 πρέζα ζάχαρη
νεράκι
αλάτι
πιπέρι
κανέλα
Εκτέλεση
Πλένουμε το κρέας και το κόβουμε σε μπουκίτσες. Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, προσθέτουμε το κρέας και το αφήνουμε να ροδίσει από όλες
τις πλευρές. Αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με κρασί, προσθέτουμε την ντομάτα, τον πελτέ, τα μπαχάρια, την κανέλα και τη
ζάχαρη. Συμπληρώνουμε
νεράκι μέχρι να καλύψουμε το κρέας και αφήνουμε να σιγοβράσει.
Σερβίρεται με
μακαρόνια, πουρέ, ρύζι, πατάτες τηγανιτές.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου