Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Αναμονής: 5-6 ώρες
Υλικά:
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
1 μεγάλο κρεμμύδι
1-2 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γλ. γλυκιά πάπρικα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1/2 κ.γλ. κάρυ
φρέσκια ρίγανη
αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο σε μπουκίτσες. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι σε πολύ λεπτές φέτες. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα μπολ, ρίχνουμε το κρεμμύδι, το λάδι, την πάπρικα, το κάρυ, την μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν όλα τα υλικά μας. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε το μπολ το ψυγείο.
Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για 15-20 λεπτά.
Χρησιμοποιείται για γέμιση σε σουβλάκια με πίτα και για μερίδες μαζί με κάποιο συνοδευτικό, όπως ρύζι και πατάτες.


0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου