Χρόνος
Προετοιμασίας: 10
λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά

Υλικά για 4 μερίδες:
1 κιλό γαρίδες
500 γρ. ζυμαρικά
100 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
1/3φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κ. σούπας βούτυρο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1/4 φλ. τσαγιού ούζο
2 ντομάτες φρέσκες ψιλοκομμένες
1/2 κ.γλ. πελτέ
Αλάτι & πιπέρι
Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά
Υλικά για 4 μερίδες:
1 κιλό γαρίδες
500 γρ. ζυμαρικά
100 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
1/3φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κ. σούπας βούτυρο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1/4 φλ. τσαγιού ούζο
2 ντομάτες φρέσκες ψιλοκομμένες
1/2 κ.γλ. πελτέ
Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα, το κρεμμύδι με το λάδι, το βούτυρο και τις γαρίδες. Προσθέτουμε το σκόρδο, σβήνουμε με ούζο, ρίχνουμε τις ντομάτες, τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι, την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να βράσουν 3-4 λεπτά.
Παράλληλα έχουμε μισοβράσει τα ζυμαρικά μας, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε μέσα να βράσουν και να δέσουν όλα μαζί. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγα υγρά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου