Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ζυμαρικά Με Ψαρονέφρι Σε Σάλτσα Τυριού!

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 25 λεπτά



Υλικά για 4-5 μερίδες:
500 γρ. ζυμαρικά
1 κιλό ψαρονέφρι
100 γρ. γκούντα 
100 γρ, γραβιέρα
100 γρ. κασέρι
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
1 κ. σ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας, αλ ντέντε.
Πλένουμε πολύ καλά το κρέας, το αφήνουμε να στραγγίσει και το κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε το κρέας μας σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο βούτυρο. Αφού μισοψηθεί προσθέτουμε  την κρέμα γάλακτος και τα τριμμένα τυριά. Βράζουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά και στην συνέχεια ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά μας. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρουμε.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου