Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Βραχάκια Με Αμύγδαλο & Κράνμπερι!

Χρόνος Προετοιμασίας: 15-20 λεπτά
Χρόνος Αναμονής: 2-3 ώρες



Υλικά:
500 γρ. κουβερτούρα 
350 γρ. αμύγδαλο 
150 γρ. αποξηραμένο κράνμπερι  

Εκτέλεση
Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπεν μαρί. Την αδειάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα το αμύγδαλο και το κρανμπερι. Ανακατεύουμε καλά, στρώνουμε λαδόκολλα και βάζουμε μια-μια κουταλιά από το μείγμα μας σχηματίζοντας βραχάκια. Αφήνουμε να παγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου. Διατηρούνται στο ψυγείο.

Σημείωση:
Μπορούμε να σχηματίσουμε σχέδια πάνω στα βραχάκια με λευκή ή ανάμεικτη σοκολάτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου