Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Παναρισμένο Σνίτσελ Και Σαλάτα Παντζάρια!

Χρόνος Προετοιμασίας: 60 λεπτά
Υλικά για 5 μερίδες:
1 κιλό σνίτσελ σε κομμάτια
2-3 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
1  φλ. τσαγιού αλεύρι
λίγο μοσχοκάρυδο
3 αυγά
αλάτι
πιπέρι

Θα χρειαστούμε: Hλιέλαιο για το τηγάνι

Για την σαλάτα:
1 κιλό παντζάρια
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1/3 φλ. τσαγιού ξύδι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Πανάρουμε το σνίτσελ ως εξής: Απλώνουμε το κρέας στον πάγκο μας, το αλάτοπιπερώνουμε και από τις δύο πλευρές και πασπαλίζουμε με μοσχοκάρυδο. Πανάρουμε με λίγο αλεύρι. Έπειτα βουτάμε στο αυγό και στην συνέχεια στην φρυγανιά. Τηγανίζουμε  το σνίτσελ σε ηλιέλαιο μέχρι να πάρει ωραίο χρυσαφένιο χρώμα και να γίνει τραγανό.






Παράλληλα ετοιμάζουμε την σαλάτα μας. Καθαρίζουμε τα κεφάλια από τα παντζάρια και τα φύλλα και τα βάζουμε να βράσουν μέσα σε νερό. Στραγγίζουμε όταν είναι έτοιμα, ρίχνουμε ξύδι, λάδι, αλάτι και πιπέρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου