Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Κρασάτο Ψαρονέφρι με σως μουστάρδας!

Χρόνος Ψησίματος: 20 λεπτά

Υλικά:
1 κιλό ψαρονέφρι
2 κ.σ. μουστάρδα
1/3 φλ. τσαγιού κρασί λευκό
1 κ. σ. βούτυρο
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. χυμό λεμονιού 
1 κ.γλ. μέλι
λίγο θυμάρι
αλάτι
πιπέρι



                                                            Εκτέλεση
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες ενός δαχτύλου περίπου. Σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με το ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί, προσθέτουμε την μουστάρδα μας και το χυμό λεμονιού, το μέλι και το θυμάρι. Βάζουμε και το βουτυράκι και αφήνουμε 3-4 λεπτά να γλασάρει η σάλτσα μας. Συνοδεύεται με ρυζάκι, πατατούλες τηγανιτές, και πουρέ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου