Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος Τηγανίσματος: 3 λεπτά
250 γρ. τυριά τριμμένα
100 γρ. κρέμα τυριού
50 γρ. γιαούρτι
100 γρ. γάλα
250-300 γρ. φαρίνα
1/4 κ. γλ. πάπρικα
2 αυγά
πιπέρι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
λεύρι για όλες τις χρήσεις για το πανάρισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα, την κρέμα τυριού, το γιαούρτι, τα αυγά και χτυπάμε με το σύρμα. Προσθέτουμε τα τυριά, πιπέρι, πάπρικα και το αλεύρι σταδιακά μέχρι να φτιάξουμε μια σφιχτή ζύμη που να πλάθεται. Φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια, πανάρουμε σε αλεύρι ένα-ένα και τηγανίζουμε σε μπόλικο, καυτό ελαιόλαδο. Βάζουμε τις κροκέτες σε απορροφητικό χαρτί και στην συνέχεια σερβίρουμε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου