Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 25-30 λεπτά
600 γρ. κοτόπουλο φιλέτο
350 γρ. ρύζι μπονέτ
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σφηνάκι κρασί λευκό
1/3 πράσινη πιπεριά
2 ντομάτες τριμμένες
2 κ. σ. βούτυρο
1 πρέζα ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο και
βούτυρο το κρεμμύδι και την πιπεριά. Προσθέτουμε το κοτόπουλο κομμένο σε
μπουκίτσες και στην συνέχεια το ρύζι. Σβήνουμε με κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί
και ρίχνουμε μέσα τις ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε 500 ml νερό και αφήνουμε να σιγοβράσουν.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου