Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Κοτόπουλο Γκόρντον μπλού (Cordon Bleu)

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 30 λεπτά


Υλικά για 4 μερίδες:
4 φιλέτα κοτόπουλου 
4 φέτες κίτρινο τυρί (κασέρι, τυρί τοστ, κεφαλογραβιέρα)
4 φέτες ζαμπόν

Για το πανάρισμα θα χρειαστούμε:
3 αυγά
2 φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
2 φλ. τσαγιού αλεύρι

Προετοιμασία
Θα χρειαστούμε 3 μπολ. Στο πρώτο ρίχνουμε το αλεύρι. Στο δεύτερο χτυπάμε τα αυγά και στο τρίτο ρίχνουμε την τριμμένη φρυγανιά.

Εκτέλεση
Ανοίγουμε τα φιλέτα μας στην μέση προσεκτικά, χωρίς να τα χωρίσουμε σε δυο κομμάτια.
Γεμίζουμε κάθε φιλέτο με μία φέτα ζαμπόν και μία φέτα τυρί. Περνάμε τα φιλέτα από το αλεύρι, βουτάμε μετά στο αυγό και πανάρουμε με την φρυγανιά.
Τοποθετούμε τα φιλέτα μας σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου