Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Υλικά για 4-5 άτομα:
2 μεγάλες ντομάτες
2 μπάλες μοτσαρέλα (200-250 γρ.)
200 γρ. άγρια ρόκα
1 κ. γλ. μαυροσούσαμο
αλάτι
Για την βινεγκρέτ:
80 γρ. ελαιόλαδο
30 γρ. μπαλσάμικο
1 κ. σ. μουστάρδα
1/2 σκελίδα σκόρδο
1/2 κ. γλ. μέλι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά την ρόκα και αφήνουμε να στεγνώσει. Πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Με τον ίδιο τρόπο κόβουμε και την μοτσαρέλα. Σε ένα πιάτο στρώνουμε εναλλάξ την ντομάτα και την μοτσαρέλα δημιουργώντας ένα κυκλικό στεφάνι.
Γεμίζουμε στη μέση με την ρόκα και φτιάχνουμε την σάλτσα ως εξής: Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε καλά μέχρι να πήξει. Περιχύνουμε με την βινεγκέτ μας και πασπαλίζουμε με μαυροσούσαμο.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου