Χρόνος Ψησίματος: 60 λεπτά
Υλικά:
4 μελιτζάνες φλάσκιες
1/2 πορτοκαλί πιπεριά
1/2 κόκκινη πιπεριά
1/2 κίτρινη πιπεριά
10 ντοματίνια
1/3 φλ. τσαγιού λάδι
1 σφηνάκι ξύδι
1 σκελίδα σκόρδο
μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε, κόβουμε τις μελιτζάνες στην μέση και τις βάζουμε σε μια λεκάνη με νερό και αλάτι για 1 ώρα να ξεπικρίσουν. Τις ξεπλένουμε καλά και τις αφήνουμε να στραγγίξουν.
Κόβουμε σε μέτρια καρέ τις πιπεριές και τις σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να αρπάξουν λίγο οι άκρες και να μαυρίσουν. Κόβουμε λεπτά μισοφέγγαρα τις μελιτζάνες και κάνουμε την ίδια διαδικασία στο τηγάνι. Αδειάζουμε σε ένα μπολ. Κόβουμε στην μέση τα ντοματίνια και τα σοτάρουμε στο ίδιο τηγάνι για 1-2 λεπτά. Ενώνουμε όλα τα υλικά στο μπολ, προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό, σκόρδο, λάδι, ξύδι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε. Διατηρείται στο ψυγείο.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου