Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Πέννες Aλα Kρέμ Mε Φούγκι!

Χρόνος Μαγειρέματος: 30 λεπτά



Υλικά για 5 μερίδες:
1 κιλό πέννες
20 γρ. φούγκι πορτσίνι ξερά
2 βασιλομανίταρα
250 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρες
1 σφηνάκι κονιάκ
150 γρ. ένταμ
50 γρ. γραβιέρα 
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζουμε τα φούγκι σε λίγο νερό να μαλακώσουν.
Κόβουμε τα υπόλοιπα μανιτάρια σε λεπτέ φέτες. Βράζουμε τα ζυμαρικά μας και παράλληλα σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο, τα βασιλομανίταρα και τα φούγκι αφού πρώτα τα έχουμε στραγγίξει. Σοτάρουμε και σβήνουμε με κονιάκ. Μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα τυριά να λιώσουν, αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε μέσα τις πέννες ανακατεύθουμε και μόλις δέσει σβήνουμε την φωτιά. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπεράκι.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου