Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Ψαρονέφρι Με Κρέμα Γάλακτος Και Πιπεριά!

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 25 λεπτά
Υλικά για 4-5 μερίδες:
1 κιλό ψαρονέφρι
500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
1 πράσινη πιπεριά ζουλιέν κομμένη
100 γρ. τυρί τριμμένο (κασέρι, ρεγκάτο)
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ. σ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε πολύ καλά το κρέας, το αφήνουμε να στραγγίσει και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε το κρέας μας σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Αφού μισοψηθούν προσθέτουμε την πιπεριά, την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο. Πασπαλίζουμε με τυρί και βράζουμε 10 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Σερβίρουμε με ρύζι. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου