Χρόνος
Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος Ψύξης: 3-4 ώρες
500 γρ. καρπούζι καθαρισμένο και χωρίς
κουκούτσια
80γρ. ζάχαρη
100 νερό
χυμό από ένα πορτοκάλι
Εκτέλεση
Βράζουμε σε ένα κατσαρολάκι την ζάχαρη με
το νερό μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να γίνει σαν σιρόπι. Παράλληλα
πολτοποιούμε το καρπούζι μας και στην συνέχεια , αφού κρυώσει και το σιρόπι
μας, ενώνουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε και το χυμό πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε καλά ή χτυπάμε στο μπλέντερ
μας. Βάζουμε την γρανίτα μας σε ένα μπολ και την τοποθετούμε στην κατάψυξη για
1 ώρα. Έπειτα την ανακατεύουμε καλά και ξανατοποθετούμε στην κατάψυξη για 2-3
ώρες. Σερβίρουμε σε ποτήρι!
Σημείωση:
Μπορούμε να βάλουμε το μείγμα μας να παγώσει σε παγοθήκες και στην συνέχεια να χτυπήσουμε τα παγάκια
στο μπλέντερ μας και να σερβίρουμε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου