Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Καλοκαιρινό Κοκτέιλ Με Γρανίτα Καρπούζι Και Βότκα!

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά


Υλικά για 5 ποτήρια:
700 γρ. καρπούζι καθαρισμένο χωρίς κουκούτσια

150 ml. νερό

150 γρ. ζάχαρη
200 ml βότκα ή τεκίλα
Παγάκια


Εκτέλεση
Φτιάχνουμε σιρόπι με την ζάχαρη και το νερό. Βράζουμε για 5-8 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε το καρπούζι στο μπλέντερ και προσθέτουμε το σιρόπι και τέλος την βότκα. Ανακατεύουμε και βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει 5 ώρες.
Χτυπάμε την γρανίτα στο μπλέντερ και σερβίρουμε με πάγο και δυόσμο.

Σημείωση:
Μπορούμε να χτυπήσουμε τον πάγο μαζί με την γρανίτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου