Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Υλικά για 5 ποτήρια:
700 γρ. καρπούζι καθαρισμένο χωρίς κουκούτσια
700 γρ. καρπούζι καθαρισμένο χωρίς κουκούτσια
150 ml. νερό
150 γρ. ζάχαρη
200 ml βότκα ή τεκίλα
Παγάκια
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε σιρόπι με την ζάχαρη και το νερό. Βράζουμε για 5-8 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε το καρπούζι στο μπλέντερ και προσθέτουμε το σιρόπι και τέλος την βότκα. Ανακατεύουμε και βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει 5 ώρες.
Χτυπάμε την γρανίτα στο μπλέντερ και σερβίρουμε με πάγο και δυόσμο.
Σημείωση:
Μπορούμε να χτυπήσουμε τον πάγο μαζί με την γρανίτα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου