Χρόνος Μαγειρέματος: 25 λεπτά
Υλικά για 4 μερίδες:
500 γρ. πέννες
500 γρ. φιλέτο σολομού
350 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρες
1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένες
2 κ.σ. βούτυρο
1/3 ματσάκι μαϊντανό
1 σφηνάκι βότκα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πέννες.
Παράλληλα κόβουμε σε μέτρια κομμάτια τον σολομό και τον σοτάρουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα μαζί με το βούτυρο και τις πιπεριές. Αλατοπιπερώνουμε, γυρίζουμε 2-3 φορές για να μην μας διαλυθεί αλλά να ψηθεί το ψάρι μας. και σβήνουμε με βότκα. Μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να πάρει 2-3 βράσεις. Σουρώνουμε τις πέννες και τις ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι μας. Ανακατεύουμε πολύ απαλά να ενσωματωθούν, πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου