Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Υγρή Σοκολατόπιτα Με Παγωτό Και Σιρόπι Σοκολάτας!

Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά


Υλικά για 15 μεγάλα κομμάτια:
300 γρ. ζάχαρη
200 γρ. αλεύρι
100 γρ. φαρίνα
3 αυγά
2 βανίλιες
100 γρ. βούτυρο
100 γρ. σπορέλαιο
60 γρ. γάλα
40 γρ. νερό
80 γρ. κακάο
1 κ. γλ. μπέικιν
1/2 κ. γλ. σόδα1 πρέζα αλάτι
200 γρ. κουβερτούρα 


Εκτέλεση
Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι την κουβερτούρα, μαζί με το βούτυρο, το γάλα, το νερό, το λάδι και το κακάο. Μόλις ενωθούν τα υλικά και λιώσουν τραβάμε από την φωτιά. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και την βανίλια. Προσθέτουμε μέσα το μείγμα με την σοκολάτα και ανακατεύουμε γρήγορα. Τέλος ενώνουμε τα αλεύρια με το μπέικιν και την σόδα και τα ρίχνουμε και αυτά μέσα. Ανακατεύουμε καλά, αδειάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά. Σερβίρουμε με παγωτό και σιρόπι σοκολάτας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου