Χρόνος Μαγειρέματος: 15 λεπτά
Υλικά:
10 μέτριες γαρίδες
2 ντομάτες τριμμένες
1 κ.σ. πελτέ
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 κ. γλ. μπούκοβο
2-3 σταγόνες ταμπάσκο
1 πιπεριά φλωρίνης
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
4-5 φύλλα κόλιανδρο
1 σκελίδα σκόρδο
1 σφηνάκι λευκό κρασί
Εκτέλεση
10 μέτριες γαρίδες
2 ντομάτες τριμμένες
1 κ.σ. πελτέ
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 κ. γλ. μπούκοβο
2-3 σταγόνες ταμπάσκο
1 πιπεριά φλωρίνης
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
4-5 φύλλα κόλιανδρο
1 σκελίδα σκόρδο
1 σφηνάκι λευκό κρασί
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις γαρίδες, αν θέλουμε αφήνουμε κεφάλι και ουρά. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και τα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τις γαρίδες, σοτάρουμε 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο σκόρδο, το μπούκοβο, το ταμπάσκο και σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε την ντομάτα, τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι και βράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου