Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Σαλάτα Παντζάρι Με Σάλτσα Κατσικίσιου Τυριού!

Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά




Υλικά για 5 ποτηράκια:
150 γρ. κατσικίσιο τυρί
50 γρ. γιαούρτι
5 μέτρια βρασμένα παντζάρια (κεφάλια)
4-5 φυλλαράκια μαιντανό ψιλοκομμένο
1/2 ξύσμα λεμονιού
5 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση
Πολτοποιούμε το τυρί με το γιαούρτι, αλάτι, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο. 
Γεμίζουμε τα ποτήρια και από πάνω γεμίζουμε με καρεδάκια παντζαριού. Αλατοπιπερώνουμε, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με ξύσμα λεμονιού και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου