Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Πίτσα 'Σκάκι' Σε Σφολιάτα!

Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
12 φέτες γαλοπούλα
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
20 ντοματίνια στη μέση
100 γρ. φέτα σε τρίμματα
100 γρ.  κίτρινα τυριά τριμμένα
λίγο ελαιόλαδο
πιπέρι
ρίγανη

Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας. Χαράζουμε γύρω - γύρω σε τετραγωνάκια και βάζουμε εναλλάξ το ένα μέσα και αφήνουμε το επόμενο ως έχει για να δημιουργήσουμε νταμάκια.
Στα τετραγωνάκια τοποθετούμε ντοματίνια.



Ρίχνουμε τα τριμμένα τυριά, βάζουμε την γαλοπούλα μας, την οποία έχουμε κόψει σε τετραγωνάκια, ένα παρά ένα πάνω στη σφολιάτα δημιουργώντας έτσι ένα σκάκι και προσθέτουμε την πιπεριά και την φέτα. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με πιπεράκι και ριγανίτσα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40-50 λεπτά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου