Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Φέτα Σε Σφολιάτα Με Σαλάμι Και Σάλτσα Ντομάτας!

Χρόνος Ψησίματος: 40-50 λεπτά

Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
100 γρ. φέτα 
3 κ.σ. σάλτσα φρέσκιας ντομάτας
8 φετούλες σαλάμι αέρος από λουκάνικο
1 κ.σ. σπόρους (ηλιόσπορος, κολοκυθόσπορος κτλ.)

Για το άλειμμα:
1 αυγό και λίγο γάλα


Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας, τοποθετούμε στη μέση την φέτα, από πάνω την σάλτσα ντομάτας και το σαλάμι μας. Κλείνουμε προσεκτικά τα φύλλα δεξιά αριστερά και μετά πάνω κάτω, σαν φάκελο.


Αλείφουμε με αυγό και πασπαλίζουμε με σπόρους. Ψήνουμε μέχρι να χρυσαφίσει και να γίνει τραγανή. 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου