Υλικά:
400 γρ. όρεο (3-4 συσκευασίες)
150 γρ. τυρί κρέμα
60 γρ. μαρμελάδα φράουλα
Για την διακόσμηση:
Καραμελάκια πολύχρωμα, μαρσμέλοους, κορδέλα, σμάρτις, αλμυρές μπατονέτες και αποξηραμένο πορτοκάλι.
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα μπισκότα σε ένα μπλέντερ. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα τυρού να μαλακώσει, ρίχνουμε τα μισά μπισκότα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την μαρμελάδα και σταδιακά τα υπόλοιπα μπισκότα. Τοποθετούμε για 20 λεπτά στο ψυγείο μέχρι να φτιάξουμε ένα σφιχτό μείγμα. Αφαιρούμε από το ψυγείο, πλάθουμε στρογγυλά μπαλάκια και τα βουτάμε στα καραμελάκια.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου