Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Μπρουσκέτα Με Μοτσαρέλα, Ρόκα, Ντομάτα Και Προσούτο!

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά

Υλικά για 1 μπρουσκέτα:
1 φέτα ψωμί τοστ φρυγανισμένο
2 φέτες προσούτο
2-3 ροδέλες μοτσαρέλα
1/2 ματσάκι ρόκα
1/2 ντομάτα σε καρεδάκια ή ροδέλες
λίγο ελαιόλαδο αρωματισμένο με σκόρδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Φρυγανίζουμε καλά το ψωμί και αλείφουμε ελαιόλαδο. Στρώνουμε τις ντομάτες, αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε την μοτσαρέλα, το προσούτο και από πάνω ρόκα. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και σερβίρουμε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου