Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
250 γρ. ψωμί (ψίχα)
1 κ 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1-2 λεμόνια
Προαιρετικά φρέσκο ή ξερό κρεμμυδάκι
Εκτέλεση
Υλικά:
150 γρ. ταραμά 250 γρ. ψωμί (ψίχα)
1 κ 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1-2 λεμόνια
Προαιρετικά φρέσκο ή ξερό κρεμμυδάκι
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μπλέντερ τον ταραμά. Μουσκεύουμε το ψωμί να μαλακώσει, το στραγγίζουμε και το ρίχνουμε σταδιακά μέσα στον ταραμά. Ενδιάμεσα προσθέτουμε το λεμόνι και το ελαιόλαδο λίγο-λίγο. Μόλις ανακατευτούν όλα σερβίρουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε αν επιθυμούμε ψιλοκκομμένο φρέσκο ή ξερό κρεμμυδάκι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου