Χρόνος Εκτέλεσης: 40-50 λεπτά
Υλικά για 24 μικρά muffins:
120 γρ. λάδι
120 γρ. ζάχαρη
140 γρ. αλεύρι
180 γρ. γάλα
1 κ.γλ. μπέικιν
1/2 κ.γλ. σόδα
ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι
2 βανίλιες
Για την γέμιση: 200 γρ. φυστικοβούτυρο, 200 γρ. πραλίνα φουντουκιού
Για στόλισμα: Κουβερτούρα, λευκή σοκολάτα, φυστικοβούτυρο, καραμελάκια κτλ.
Εκτέλεση
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ, το λάδι, την ζάχαρη, το γάλα, το ξύσμα, τις βανίλιες και την σόδα. Ανακατεύουμε να διαλυθεί η ζάχαρη και να ενωθούν. Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν και ξανά χτυπάμε για 4-5 λεπτά. Φτιάχνουμε ένα πηχτό χυλό σαν κέικ.

Αλείφουμε την μηχανή για μάφιν με βουτυράκι ρίχνουμε χυλό μέχρι την μέση, στο κέντρο βάζουμε την γέμιση της αρεσκείας μας και γεμίζουμε ξανά με χυλό. Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε για 3-4 λεπτά το καθένα. Στολίζουμε με διάφορες σοκολάτες από πάνω και σερβίρουμε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου