Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Ιταλική Αραμπιάτα!

Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά



Υλικά για 4 μερίδες:
500 γρ. σπαγγέτι ή πέννες
2-3 μικρές καυτερές πιπερίτσες ή μπούκοβο
1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
250 γρ. σπιτική σάλτσα ντομάτας ή κονκασέ
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1/3 ματσάκι μαϊντανό
4 κ.σ. πεκορίνο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό με λίγο ελαιόλαδο.
Παράλληλα φτιάχνουμε την σάλτσα. Σοτάρουμε το σκόρδο με ελαιόλαδο και το μισό μαϊντανό, την πιπεριά ψιλοκομμένη και προσθέτουμε την ντομάτα, πιπεράκι και λίγο αλάτι. Ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά μας, πεκορίνο να δέσει η σάλτσα, ανακατεύουμε αναπηδώντας το τηγάνι και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό. Πασπαλίζουμε με πεκορίνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου