Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Αυγά Ποσέ Και Ποικιλίες!

Βασικό Υλικό:
Αυγό


Αυγά Ποσέ: 
Σε νερό που βράζει ρίχνουμε ξύδι, αλάτι, σπάμε τα αυγά προσέχοντας να μην σπάσει ο κρόκος και τα αφήνουμε να βράσουν 1-2 λεπτά. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε σε νερό ελαφρώς αλατισμένο. Αυτά συνήθως σερβίρονται με σαλάτες.

Μερικές Ποικιλίες αυγών ποσέ είναι:
Μορνέ:
Βάζουμε τα αυγά πάνω σε κρουτόν ψημμένο και τα σκεπάζουμε με σάλτσα μορνέ, λίγο βούτυρο και γκραντινάρουμε.    


Φιορεντί:
Έχουμε έτοιμο ποσέ σπανάκι. Προσθέτουμε βούτυρο και το βάζουμε σε πιάτο που μπορούμε να το γκραντινάρουμε. Από πάνω τα αυγά και σάλτσα μορνέ και γκραντινάρουμε.

Μπέικον: 
Τοποθετούμε τα αυγά πάνω σε φέτες από μπέικον.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου