Χρόνος Προετοιμασίας: 10-15 λεπτά
Υλικά για 1 Ομελέτα:
2-3 αυγά
20 γρ. κουβερτούρα
1 κ.γλ. μέλι
2-3 κ.σ. βρώμη ή δημητριακά
1 κ.σ. γάλα
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα. Προσθέτουμε την βρώμη, το μέλι και την σοκολάτα σε τρίμματα ή σταγόνες. Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι από την μία πλευρά, γυρίζουμε ψήνουμε και από την άλλη άλλα δύο λεπτά και σερβίρουμε. Η ομελέτα σερβίρεται με μέλι ή σοκολάτα για πρωινό ή σνακ.


0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου