Χρόνος Μαγειρέματος:20-30 λεπτά
Υλικά για 4 μερίδες:
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
2 ντομάτες τριμμένες ή καρεδάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
300 γρ. φέτα τρίμματα
1 σφηνάκι λευκό κρασί
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 πρέζα πάπρικα
1 πρέζα ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
2 ντομάτες τριμμένες ή καρεδάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
300 γρ. φέτα τρίμματα
1 σφηνάκι λευκό κρασί
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 πρέζα πάπρικα
1 πρέζα ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε το κοτόπουλο μας και το κόβουμε σε μπουκίτσες. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και βάζουμε το κρεμμύδι με την πιπεριά να σοταριστούν. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κοτόπουλο για 2 λεπτά, σβήνουμε με κρασί, περιμένουμε να εξατμιστεί 1-2 λεπτά και προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε την ζάχαρη και την πάπρικα και προσθέτουμε και 1 φλιτζάνι νερό για να βράσει 15-20 λεπτά η σάλτσα μας. Πασπαλίζουμε με την φέτα και αφήνουμε 2-3 λεπτά να δέσει η σάλτσα μας. Σερβίρουμε σε μια πιατέλα με ψιλοκομμένο μαϊντανό.


0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου