Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος: 30-40 λεπτά
Υλικά για 20 κομμάτια:
1 φύλλο σφολιάτας
200 γρ. κρέμα τυρί
150 γρ. πραλίνα φουντουκιού
50 γρ. καστανή ζάχαρη για πασπάλισμα
Για το σερβίρισμα:
50 γρ. πραλινα φουντουκιού
Άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας στον πάγκο μας και αλείφουμε πάνω του την κρέμα τυριού σε ομοιόμορφο πάχος. Από πάνω βάζουμε μια στρώση από την πραλίνα μας και τυλίγουμε σε σφιχτό ρολάκι. Κόβουμε σε κομμάτια του ενός δαχτύλου περίπου και αραδιάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και να γίνουν τραγανά. Σερβίρουμε σε πιατέλα, ομορφαίνουμε κάνοντας γραμμές με την πραλίνα και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
Σημείωση:
Αν δεν μπορούμε να κόψουμε ομοιόμορφα κομμάτια γιατί έχει ζεσταθεί η σφολιάτας μας, βάζουμε για 20 λεπτά στην κατάψυξη το ρολό και στην συνέχεια βγάζουμε και κόβουμε όπως επιθυμούμε.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου