Χρόνος Εκτέλεσης: 15-20 λεπτά
Υλικά για 5-6 μερίδες:
2 λουκάνικα χωριάτικα
1 κόκκινη πιπεριά
1 πορτοκαλί πιπεριά
1/2 κίτρινη πιπεριά
1/2 πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι ξερό
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
1σφηνάκι κονιάκ (προαιρετικά)
αλατοπίπερο
200 γρ. σάλτσα ντομάτας
100 γρ. τρίμματα φέτα
Εκτέλεση
Πλένουμε τα λαχανικά μας και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Κόβουμε και τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα σοτάρουμε όλα μαζί με το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι για 6-7 λεπτά. Σβήνουμε με κονιάκ, αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για 5-6 λεπτά να δέσει η σάλτσα μας. Ρίχνουμε την φέτα σε τρίμματα, ανακατεύουμε και σβήνουμε την φωτιά. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένη ρίγανη.
Follow me:
Χριστίνας Μαγειρέματα:
https://xristinasmageiremata.blogspot.gr/
Facebook:
https://www.facebook.com/XristinasMageiremata/
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου