Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Σκορδομακάρονα Με Κρασί Και Μπούκοβο!

Χρόνος Μαγειρέματος: 25-30 λεπτά



Υλικά για 4 μερίδες:
500 γρ. ζυμαρικα
3 ντομάτες τριμμένες
1 κ.γλ πελτέ
80 γρ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/3 φλ. τσαγιού κρασί 
1 κ. γλ. μπούκοβο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόδο.
Σβήνουμε με κρασί. Αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί και προσθέτουμε την ντομάτα, τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο, 2-3 ποτήρια νερό και αφήνουμε να βράσει η σάλτσα μας για 15 λεπτά.
Ρίχνουμε τα μακαρόνια μέσα και αφήνουμε να βράσουν μέσα στην σάλτσα. Μόλις βράσουν τα μακαρόνια και δέσει η σάλτσα μας σερβίρουμε.

Σημείωση:
Αν χρειαστεί προσθέτουμε 1-2 ποτήρια νερό μέχρι να βράσουν τα μακαρόνια μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου