Χρόνος Μαγειρέματος: 25-30 λεπτά
Σημείωση:
500 γρ. ζυμαρικα
3 ντομάτες
τριμμένες
1 κ.γλ πελτέ
1 κ.γλ πελτέ
80 γρ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
1 κ.σ. βούτυρο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/3 φλ. τσαγιού κρασί
1 κ. γλ. μπούκοβο
1 κ. γλ. μπούκοβο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη
κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόδο.
Σβήνουμε με
κρασί. Αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί και προσθέτουμε την ντομάτα, τον
πελτέ, αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο, 2-3 ποτήρια νερό και αφήνουμε να βράσει η
σάλτσα μας για 15 λεπτά.
Ρίχνουμε τα
μακαρόνια μέσα και αφήνουμε να βράσουν μέσα στην σάλτσα. Μόλις βράσουν τα
μακαρόνια και δέσει η σάλτσα μας σερβίρουμε.
Σημείωση:
Αν χρειαστεί
προσθέτουμε 1-2 ποτήρια νερό μέχρι να βράσουν τα μακαρόνια μας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου