Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Αναμονής: 1-2 βδομάδες
Χρόνος Αναμονής: 1-2 βδομάδες
Υλικά για 1 λίτρο:
1 λίτρο έχτρα παρθένο ελαιόλαδο
10-15 κόκκοι πιπεριού (άσπρο & μαύρο)
3-4 κλαδάκια φρέσκια ρίγανη
2-3 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι
1-2 κλαδάκια δεντρολίβανο
2 πιπεριές τσίλι
Εκτέλεση
Βάζουμε τα μυρωδικά μας μέσα στο μπουκάλι. Προσθέτουμε την πιπεριά και τους κόκκους πιπεριού. Με ένα χωνί συμπληρώνουμε το ελαιόλαδο, ανακινούμε 2-3 φορές, σφραγίζουμε και αφήνουμε σε δροσερό μέρος, εκτος ψυγείου για 1-2 βδομάδες να αρωματιστεί το λάδι μας.
Χρησιμοποιείτε σε ψητά κρέατα και μαγειρευτά φαγητά.


0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου