Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Τραγανές Τυροκροκέτες!

Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά


Υλικά για 15-20 κροκέτες:
100 γρ. ρεγκάτο
100 γρ. κεφαλογραβιέρα
100 γρ. φέτα
100 γρ. κασέρι
20 γρ. φρυγανιά τριμμένη
1/3 κ.γλ. γλυκιά πάπρικα
3 κ.σ. γάλα
60 φαρίνα
2 αυγά
αλάτι 
πιπέρι

Για το πανάρισμα: 
200 γρ. αλεύρι, 4-5 αυγά, 200 γρ. τριμμένη φρυγανιά
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Τρίβουμε τα τυριά ψηλά και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το αυγό, το γάλα, την πάπρικα, την φαρίνα, την φρυγανιά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Παίρνουμε μικρές μπουκίτσες και πλάθουμε στρογγυλές μπάλες. Πανάρουμε πρώτα σε αλεύρι, μετά σε αυγό και τέλος στην φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε ζεστό ηλιέλαιο για 1-2 λεπτά ανακατεύοντας απαλά. Αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί για 2 λεπτά και σερβίρουμε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου