Χρόνος Εκτέλεσης: 25 λεπτά
Υλικά για 400 ml:
600 ml κόκκινο κρασί
400 γρ. ζάχαρη
50 γρ. μέλι
1/2 ξύλο κανέλα & 1 πρέζα σκόνη
2 γαρίφαλα & 1 πρέζα σκόνη
1 αστεροειδής γλυκάνισος
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα βαθύ κατσαρολάκι και τα βράζουμε περίπου 20-25 λεπτά. Όσο θα παγώνει το σιρόπι μας τόσο θα δένει. Μόλις κρυώσει το αδειάζουμε σε μπουκαλάκια και το κλείνουμε. Το διατηρούμε σε δροσερό σημείο.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου