Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Υλικά για 4 μερίδες:
500 γρ. ριγκατόνι
350 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
10 φέτες ψητή γαλοπούλα fouantre με μυρωδικά
1 κ.σ. βούτυρο
1 σφηνάκι κονιάκ
50 γρ. παρμεζάνα
1 πρέζα γλυκιά πάπρικα
λίγο πράσινη πιπεριά (προαιρετικά)
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό για 4 λεπτά.
Παράλληλα κόβουμε την γαλοπούλα καρέ και την σοτάρουμε με το βούτυρο. Σβήνουμε με κονιάκ, αφήνουμε να εξατμιστεί προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος να πάρει 1-2 βράσεις και ρίχνουμε μέσα τα ριγκατόνι αφού τις στραγγίξουμε καλά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, παρμεζάνα και βράζουμε 2-3 λεπτά μέχρι δέσουν όλα μαζί.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου