Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Μακαρονάδα Βουτύρου & Μακαρόνια Cacio e Pepe !

Χρόνος Εκτέλεσης: 20-25 λεπτά


Υλικά για 4 μερίδες:
500 γρ. ζυμαρικά
100 γρ. βούτυρο
Αλάτι & πιπέρι

Για το σερβίρισμα:
Παρμεζάνα 

Εκτέλεση
Bράζουμε τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό. Σουρώνουμε το νερό 2-3 λεπτά πριν την αναγραφόμενη ώρα της συσκευασίας. Βάζουμε ένα τηγάνι μια κατσαρόλα πάνω στην φωτιά λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ρίχνουμε τα ζυμαρικά μας. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.


Συνταγή για Μακαρόνια Cacio e Pepe:
Mπορούμε να μετατρέψουμε την ίδια μακαρονάδα σε Μακαρόνια Cacio e Pepe. Βράζουμε κανονικά και στην κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο, το πιπέρι, 2-3 κουταλιές νερό από τα ζυμαρικά μας και το τυρί. Μόλις λιώσουν ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με επιπλέον τυρί και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου