Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Υλικά για 250 ml:
60 . μουστάρδα
60 γρ. ξύδι μπαλσάμικο
60 γρ. μέλι
200 ml ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πολτοποιούμε το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο. Στην συνέχεια προσθέτουμε στο μπλέντερ μας, την μουστάρδα, το μέλι, το μπαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι και το ελαιόλαδο.Χτυπάμε για 2-3 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Διατηρείτε στο ψυγείο. Συνοδεύει πράσινες σαλάτες.
Υλικά για 250 ml:
60 . μουστάρδα
60 γρ. ξύδι μπαλσάμικο
60 γρ. μέλι
200 ml ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πολτοποιούμε το σκόρδο με λίγο ελαιόλαδο. Στην συνέχεια προσθέτουμε στο μπλέντερ μας, την μουστάρδα, το μέλι, το μπαλσάμικο, αλάτι, πιπέρι και το ελαιόλαδο.Χτυπάμε για 2-3 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Διατηρείτε στο ψυγείο. Συνοδεύει πράσινες σαλάτες.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου